Yabancı Dil Muafiyet Sınavı

Okulumuza yeni kayıt yaptıran ve bu yıl 1. sınıfı okuyacak öğrencilerimizin dikkatine;

Üniversitemiz tarafından her yıl yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet sınavı düzenlenmektedir. Mevcut İngilizce bilgisine güvenen ve okulumuzda 1. sınıf Güz ve Bahar dönemlerinde verilen bu dersten muaf olmak isteyen öğrencilerimiz bu sınava girebilirler.

- Sınav 14 Eylül 2011 tarihinde saat 10:00 da Uzaktan Eğitim Meslek Yüksek Okulu'nda yüz yüze yapılacaktır. (Milas Sokak No:15 Teknik Okullar/Ankara)

- Sınav yalnızca çoktan seçmeli sorulardan oluşacaktır.

- Sınav sonucuna göre öğrenci yalnızca Güz dönemi İngilizce dersinden veya her iki dönem İngilizce dersinden muaf olabilecektir. Sınavdan yeterli puanı alamayan öğrenci Zorunlu Yabancı Dil dersini her iki dönemde alıp başarılı olmak zorundadır.

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından yapılan duyuru için tıklayınız...

Text Size
Cuma, Ekim 24, 2014